Titleist Performance Institute (TPI) on perustamisensa (2003) jälkeen työskennellyt tuhansien golfareiden kanssa aina maailman terävimmästä kärjestä meihin tavallisiin klubipelaajiin ja tutkinut kehon ja swingin välisiä yhteyksiä. Kaiken keräämänsä datan perusteella he ovat oppineet, kuinka tehokasta ja tasaista swingaamisesta ja voi tullakaan kehon toimiessa hyvin ja toisaalta, kuinka fyysiset rajoitukset voivat johtaa aina vammoihin asti.

Titleist Performance Instituten perustajat Greg Rose ja Dave Phillips ovat kouluttaneet TPI:n luomaa Body-Swing Connectionia ympäri maailmaa. He ovat itse työskennelleet golfareiden kuten Rory McIlroy ja Phil Mickelson kanssa ja tänä päivänä 35:stä maailman kärkipelaajasta 25 on TPI:n kouluttaman valmentajan valmentamia. Golf on nykypäivänä huippu-urheilua enemmän kuin koskaan ja monet maailman kärkipelaajista uskovatkin TPI:n oppeihin kehon toiminnan suhteen.

TPI:ssa uskotaan, että me golfarit hyödymme terveestä ja hyvin toimivasta kehosta. TPI:n ydin filosofia linjaa, että ei ole olemassa vain yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa lyödä palloa vaan tapoja on lukemattomia kuten pelaajiakin.  TPI kuitenkin uskoo, että jokaisella meistä pelaajista on vain yksi tehokas tapa swingata ja tämä riippuu täysin sinun fyysisistä ominaisuuksistasi.

Jotta jokaiselle meistä pelaajista löytyisi oma, tehokkain tapa lyödä palloa, on ensin tehtävä kartoitus. Lue kartoituksesta lisää täältä.

Tutustu lisää Titleist Performance Instituteen tämän linkin takaa.