Nimeni on Tommi Tatti, mutta minut tunnetaan myös nimellä Nokian Tiikeri. Lempinimeni on syntynyt Lakeside Golf Vammalan harjoitusalueella, mutta olen viime aikoina alkanut ymmärtää, että tuo nimitys saattoi sisältää aimoannoksen ironiaa. Toivoisin tietenkin, että olisin golfissa Tiger Woodsin veroinen, mutta näin ei valitettavasti ole. Golfia olen harrastanut ala-asteelta lähtien. Muistan ikuisesti, kun koulumme rehtori varoitti kovasta backswingistäni koulumme opettajia kevään perinteisessä opettajat vs. oppilaat pesäpallo-ottelussa. Kerran voitin golfseurani juniorimestaruuden. Pelasin huonosti, mutta muut pelasivat onneksi huonommin. Viime vuosina pelini on kehittynyt, vaikka en ole saanut ohjattua tekniikkaharjoittelua varmastikaan kymmeneen vuoteen. Ilmeisesti fysiikkaharjoittelulla voi saavuttaa myös paljon tässä lajissa erityisesti tällä tasolla.

Koripalloakin olen joskus pomputellut, mutta en ole siinäkään mikään Michael Jordan. Jos olisin, ajelisin todennäköisesti hienolla autolla jonkun ison kaupungin kaduilla, enkä olisi täällä kirjoittamassa tätä blogia. Lukija saa itse päättää, onko tämä sitten hyvä vai huono asia. Koripalloharrastukseni muuttui ensin valmentamiseksi, mutta jos vain suinkin mahdollista, olin siinä vielä huonompi kuin pelaamisessa. Sitten harrastukseni koki vielä yhden muutoksen, kun aloin toimia MU15 koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina. Nyt on alkanut näyttää siltä, että olen vihdoin löytänyt oman paikkani tämän huikean lajin parissa. Olen Nokialta, joten tunnustan BC Nokian keltaista väriä!

Asun kuitenkin nyt Jyväskylässä, jossa opiskelin ja jäin sittemmin töihin. Työskentelen Optimovella Väinönkadulla, jossa toimin fysioterapeuttina ja valmentajana. Työssämme keskitymme sekä urheilijoihin, että aivan tavallisiin liikkujiin, joita kuntoutamme kohti tervettä ja kivutonta harjoittelua ja valmennamme heitä kohti heidän elämänsä kuntoa. Yhdessä teemme sitä ei-seksikästä harjoittelua: minimaalinen vaikuttava annos perus asioita, hyvään tekniikkaan panostaen, keskittyen myös siihen, mitä he tekevät ohjattujen tuntien ulkopuolella. Se sopii minun arvomaailmaani täydellisesti.

Luonteen piirteistäni voitte tehdä omat johtopäätöksenne sitten tekstien perusteella – ei muuta kuin selailemaan.

Mutta mistä aloittaa? Mitä blogistani oikein löytyy?